Ağrı’da PTT’nin 178’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla 178 numaralı müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

23 Ekim 1840 yılında kurulan, günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi hizmetler veren PTT, Ağrı’da 178’nci yıl dönümü kutlamasını 178 numaralı müşterisine hediye vererek gerçekleştirdi. Ağrı PTT Merkez Müdürlüğü gişesinde sıramatikten sıra alan ve bugün ki 178. müşteri olan Semra Aslankılıç gişeye gelip işlemini yaptıktan sonra gişe personeli tarafından 178. müşteri olduğunu ve kuruluşları dolayısıyla hediye verileceğini belirten gişe personeli karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. PTT Merkez Müdürlüğü Başmüdürü Sami Arlı alkışlar eşliğinde PTT Genel Müdürlüğü’nün ve Başmüdürlüğü’nün hazırladığı hediyeleri Alankılıç’a işlem yaptığı gişe önünde takdim etti. PTT’nin ülkenin yerli, milli ve köklü kurumlarından biri olduğunu belirten Başmüdür Arlı, "Bugün birlikteliğimizin kuruluş yıl dönümü. 178’nci yılını kutluyoruz. Sizde 178’nci şanslı müşterimizsiniz. Genel Müdürlüğümüzün ve Başmüdürlüğümüzün size takdim edeceği hediyeler var. PTT’nin birçok alanda hizmet veriyor. Ülkemizin en köklü, yerli ve milli kuruluşu olan PTT’mizin 178. yılınız kutluyoruz. 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT’miz bugün posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi çok farklı alanlarda hizmet vermektedir. Bugün gişelerinde 500’ü aşkın değişik alanlarda hizmet veren PTT’mizin çalışanları olarak vatandaşlarımıza hizmet vermenin haklı sevinç ve gururunu yaşıyoruz. İstiklalden İstikbale her zaman, milletimizin, devletimizin ve ülkemizin yanında yer alan, yetkin personel ile etkin hizmet veren PTT’nin 178’nci kuruluş yıldönümü, çalışmalarımıza, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Sürpriz bir şekilde hediye alan Semra Aslankılıç, "Çok mutlu oldum. Böyle bir ortamda bunun bana layık olması gerçekten güzel ve gurur verici bir şey. PTT’yi de çok seviyorum. Çalışan arkadaşların hepsi güler yüzlü ve samimi. Gerçekten çok mutluluk verici bir olaya tanık oldum. PTT’den çok memnunum. Hediye olarak çeşitli şeyler aldım. Bunların arasında takdim ettikleri Türk Bayraklı saati çok beğendim. Onun dışında 15 Temmuz simgeli kitapçığımız var, onu daha inceledim ama onu da çok güzel olduğuna eminim. Hediyeler içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle bir organizasyonda bulunduğum için herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Takdim edilen hediyeler sonrasında Başmüdür Sami Arlı, Ağrı PTT Merkez Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Semra Aslankılıç ve Ceyda Beykoz’u makamında ağırlayarak yiyecek ve içecek ikramında bulundu.