Aslında klasik olarak aklımıza gelen; kalem, ajanda, masa üzerine isimlik, masa üzerine yargıyı hukuku temsil eden aksesuarlar ve biraz da ciddi şeyler, biraz daha özel bir hediye vermek istendiğinde kravat, kol düğmesi yine en başta gelenler veya hediyeyi vereceğimiz kişiye göre değişebilir ancak her avukatın mutlaka kullandığı evran çantaları. İşte ilk anda bir avukata ne hediye verilir dediğimizde akla gelenler…

Peki avukatlara özel neler tasarlanmış dersiniz ?

Avukatlar için tasarlanan hediyeler artık oldukça geniş bir yelpazeye yayılmış durumda. Öncelikli en hızlı şekilde ve internetten gönderim olarak yapabileceğiniz hediyerlerden bahsedebiliriz. Özel tasarım kupalar; üzerine avukatın adını yazdırabileceğiniz veya avukatlık ile ilgili spot cümlelerle ufak bir mizah katabileceğiniz kupalar

Hukukçulara özel tasarım pastalar sayesinde tatlı yiyelim tatlı konuşalım dediğiniz büro ziyaretlerinde hem pasta hem de şık bir hediyeyi aynı anda sağlayabilirsiniz.
Avukatlara Özel Hediyeler -3
Kadın bir avukata hem işinin güzelliği hem de çalışma hayatında tarzının şıklığına uyum sağlayabilecek; kolye ucu üzerinde hukukun simgesi terazi olan
Avukatlara Özel Hediyeler -4
veya yine aynı şekilde şık bileklikler;
Avukatlara Özel Hediyeler -5
kolye uçlarının veya bilekliklerin üzerindeki şık hukuk görselleri dışında yazacağınız notlarda avukatların dikkatini çekecek ve hoşlarına gidecektir. Aynı şekilde yine kadın avukatlara özel dizayn edilmiş adliyedeki şıklıklarına bir farklılık katacak babet ayakkabıların üzerindeki terazi ile hem mesleklerini hem tarzlarını yansıtmış olacaklar. Bu hediye ile hem avukat arkadaşınıza şık bir ayakkabı hem de güzel bir anlam ifade etmiş olacaksınız.
Avukatlara Özel Hediyeler -6
Erkek avukatlara önerebileceğimiz hediyeler arasında klasik olarak kalem, kravat, kol düğmeleri ki bazı markalar bu konuda avukatlara özel çalışmalar yaparak bu tarz hediyeleri paket haline getirmekte veya avukat ismine özel yapmaktadır.


Resmi günler dışında kullanabilecekleri üzerinde harika cümlelerin bulunduğu t-shirtlerin hem hediyeyi veren hem de hediyeyi alan avukat tarafından esprili olacağından eminiz.
Avukatlara Özel Hediyeler -8

Genel olarak tüm avukatların dikkatini çekecek dekoratif hediyeler ise bir hukuk bürosuna giden misafirlere hediye alma konusunda yardımcı olacaktır.
Mesela avukatlara özel olarak dizayn edilmiş yasal karar topaçı; önemli yasal kararlar için avukarlara kişisel bir yardım döngüsü diyebiliriz. Bu aynı zamanda şık düşündürücü bir masa aksesuarı olacaktır.
Avukatlara Özel Hediyeler -10
Avukatlara özel tasarlanmış bir saate ne dersiniz ? Kadranında bir avukat için önemli olan tüm görselleri bulabilirsiniz.
Avukatlara Özel Hediyeler -11
Peki değişik kalemlere ne dersiniz? Örneğin birden fazla avukatlar için tasarlanmış kurşun kalemin bir kalemlik ile beraber hediye edildiğini …
Avukatlara Özel Hediyeler -12

Bir avukata yeni yıl hediyesi veya doğum günü hediyesi göndermeyi düşünüyorsanız farklı bir öneri; “hukukçu sepeti” içerisinde hukuk terminoloji sözlüğü, kupası, aksesuarından masada kullanacağı isimliğe kadar hazırlanmış özel bir sepet. Hem ince düşünülmüş hem de şık bir hediye olacaktır.
Avukatlara Özel Hediyeler -13
Avukatlar için zamanın ne kadar önemli olduğunu unutmamak gerekir işte tam da bu noktada hukuk büroları için avukatlara özel tasarlanan dekoratif saatlerde oldukça şık ve anlamlı bir hediyedir.
Avukatlara Özel Hediyeler -14
Hukuk bürolarının vazgeçilmezi klasörlerden oluşan bir avize hem farklı, hem her avukatın ofisine uyum sağlayacak bir hediye…
Avukatlara Özel Hediyeler -15
Evde kendim bir şeyler yapmak hem emeğimi hem de becerimi konuşturmak istiyorum diyorsanız şeker hamurunda hazırlanmış hukuk temalı kurabiyeler şık bir kutu ile oldukça güzel bir hediye olacaktır.
Avukatlara Özel Hediyeler -17
Tüm bunların yanı sıra hediye almak istediğiniz avukat için; iş yerinde kolaylık sağlayacak KolayOfis Hukuk Otomasyon Sistemi hediye edebilirsiniz. Böylece hem ofiste, hem ofis dışında ofisini yönetebileceği bir sistemi hediye ederek arkadaşınızın ofisinin bir adım daha öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

http://www.microdestek.com.tr/blog