Dünyanın en çok tanınan seri katillerinden biri olan 80 yaşındaki Charles Manson, 27 yaşındaki nişanlısı Afton Elaine Burton ile evlenmekten vazgeçti.

Geçen aylarda ‘Star’ lakaplı genç kadınla hapishanede dünya evine girmeyi planladığını açıklayan Manson’ın, nikahtan vazgeçtiği açıklandı. Planların değişme sebebi ise ilginç. Manson’ın iddiasına göre genç kadın onunla sadece cesedini ele geçirebilmek için evlenmek istiyordu.

New York Post’a konuşan gazeteci Daniel Simone, iddialar hakkında “Burton, evlenirlerse Manson öldüğünde cesedini alabileceğine inanıyordu” diye konuştu. Gazeteci, Burton'ın amacını ise şöyle anlattı: “Cesedi Los Angeles’ta açacağı müzede sergilemeyi planlıyor ve seri katili görmeye gelecek kişilerden toplayacağı paralar sayesinde zengin olacağına inanıyordu."

Simone, Manson’ın zaten “ölümsüz olduğuna inandığını” ve bu nedenle Burton’ın planını “çok saçma bulduğunu” da sözlerine ekledi. Seri katilin aslında Burton’la evlenmeyi düşünmediği ancak “kadın ziyarete geldiğinde ihtiyaçlarını getirdiği için” evliliğe rıza gösteriyormuş gibi göründüğü de iddia edildi. (Hürriyet)