Kara mizah filmlerindeki senaryoları aratmayan olay, üç yıl önce kimliği belirsiz bir sürücünün siyah renkli bir S sınıfı Mercedes aracıyla Birmingham'a gelmesiyle başladı. Aracı Birmingham'daki Broadway Plaza binasının otoparkına park ettikten sonra terk eden sürücü, üç yıl boyunca aracını ne almaya geldi ne de ortaya çıktı!



Üç yıl boyunca yattığı yerden park cezası yiyen araç sonunda incelemeye alındığında ise durumun göründüğünden daha garip olabileceği anlaşıldı. Araç kilitlenmemişti ve arka aksları hasarlıydı. Bu da aracın tamir edilmeden otoparktan çıkartılamayacağı anlamına geliyordu. Kimsenin sahiplenmediği araçla ilişkili olarak sadece Coventry'den ismi saklanan bir sürücü ilişkilendirilebildi. Otoparkı işleten firma olan APCOA'nın kayıtlarından bulunan bu kişi arabayı üstlenmezken, polis hala aracı park edip kaybolan sürücüye ulaşmaya çalışıyor. Aracın herhangi bir suça karışmamış olması ve çalıntı olmaması da kafaları karıştıran bir başka durum.

Otoparkın işletmeciliğini yapan firma üç yıl içerisinde 49.000 TL tutarında park cezası kestiği aracın sürücüsünü dört gözle bekliyor...