İngiliz Daily Mail gazetesi çiftin evliliklerini kurtarabilmek için baş başa kısa bir tatile çıktığını ve bu tatilin ardından Sally Bercow’un kocasının dairesine taşındığını yazdı.

Sun on Sunday gazetesi de çiftin “barıştığı” yönündeki iddiaları doğruladı ve çifte yakın kaynakların “Hem Sally hem de John Bercow’un bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu” söylediğini belirtti.

KOCASI KAMPANYA YÜRÜTÜRKEN ALDATMIŞTI
Sally Bercow’un kocasının kuzeni Alan Bercow ile olan ilişkisi, John Bercow’un partisinin genel seçim kampanyasına destek vermek için Buckinghamshire seçim bölgesinde bulunduğu sırada başlamıştı. 57 yaşındaki evli avukat Alan Bercow bu dönemde kuzeninin Battersea’deki evine yerleşmiş ancak kısa süre sonra Sally Bercow ile yaşadığı yasak ilişkiyi sona erdirip karısına dönmüştü.

GEÇEN YIL DA ÖPÜŞÜRKEN YAKALANMIŞTI
Sally Bercow geçen yıl da bir arkadaşının doğum günü partisinde Afrika asıllı bir dansçı ile ateşli bir şekilde öpüşürken kameralara yakalanmış ancak “John’la evliliğimde bir problem yok. Kimseye hesap vermem gerektiğini de düşünmüyorum. Evliliğim beni ilgilendirir. Kocamı seviyorum ve o benim hayatımdaki en önemli insan. Evet dışarı çıkıyorum ve eğleniyorum ancak utanılacak birşey yapmadım” demişti. Bercow geçmişte Parlamento binası önünde sadece bir çarşafa sarılı halde çırılçıplak poz vermiş ve Biri Bizi Gözetliyor benzeri bir reality şov programına katılmıştı. Sık sık kocasının kariyerini riske atmakla suçlanan Bercow bir keresinde de, haksız yere çocuk tacizi ile suçlanan bir milletvekilinin adını mahkeme kararına karşı çıkarak Twitter üzerinden açıklamış ve ona binlerce sterlin tazminat ödemeye mahkum edilmişti.