BERLİN - Almanya'nın gündeminde bir şarkıcının AIDS olduğu halde, korunmadan ilişkiye girdiğini açıklaması var. Pop grubu "No Angels"ın üyesi Nadia Benaissa, HIV taşıyıcısı olduğunu gizleyerek korunmasız cinsel ilişkiye girmek ve partnerine virüsü bulaştırmak suçuyla yargılanıyor. Suçunu itiraf eden Benaissa, "Kalbimin en derinliklerinden özür dilerim" dedi. Pop şarkıcısı, 10 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya.

3 ERKEKLE İLİŞKİYE GİRDİM
Medyanın yoğun ilgi gösterdiği davada HIV taşıyıcısı olan Benaissa, 2002-2004 yılları arasında virüsü taşıdığını gizleyerek 3 ayrı erkekle korunmasız cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor

Benaissa'nın partnerlerinden birine 2004 yılında HIV teşhisi kondu. 1999 yılında AIDS'e yol açan virüsü taşıdığı tespit edilen şarkıcı, bedensel hasara yol açmak ve bu yönde girişimde bulunmakla suçlanıyor.

28 yaşındaki Nadia, ilk duruşmada birlikte olduğu erkeklere HIV taşıyıcı olduğunu söylemediği için özür diledi.

7-8 KEZ İLİŞKİYE GİRDİK, HİÇ BAHSETMEDİ
Davada Nadia'nın HIV bulaştırdığı kişi de tanık olarak dinlendi. Ünlü popçunun eski partneri, "Nadia ile 7-8 kez beraber olduk, hiçbirinde bana AIDS'ten bahsetmedi" dedi. Ünlü popçu 6 aydan 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir. Bir kız çocuğu olan ünlü popçu, HIV taşıdğını geçen yıl Kasım ayında itiraf etmişti.

POP STAR YARIŞMASINDAN ÇIKTI
2000 yılında pop star yarışmasıyla adını duyuran "No Angels", kısa sürede Almanya'nın en başarılı müzik grupları arasına girmiş, 2008 yılında da Eurovision şarkı yarışmasında Almanya'yı temsil etmişti. Davayı AIDS hastalarına yardım kuruluşuları da yakından izliyor.





Ntvmsnbc