82 yaşındaki darbeci generalin Seul’ün doğusundaki evine savcı, vergi memurları ve polis dahil 90 kişiyle yapılan baskında tablo, porselen ve antika gibi değerli eşyalara el konuldu. Ülkenin en büyük yayıncılık şirketlerinden birinin sahibi olan Chun’un en büyük oğlu Chun Jae-kook’un mülklerinde de aramalar yapıldı. Yüksek mahkeme, darbeci generalin aldığı rüşvetlerle elde ettiği 200 milyon doların hazineye iadesine karar vermişti. Chun ise bugüne kadar 50 milyon dolarını ödedi.
 
1992 yılında iktidarın sivil yönetime geçmesinin ardından darbecilerle yüzleşmeye başlayan Güney Kore’de Yüksek Mahkeme, 1997’de Chun’un yönetimi sırasında büyük şirketlerden aldığı rüşvetlerle yasa dışı olarak elde ettiği yaklaşık 200 milyon doları hazineye iadesine karar vermişti. Darbeci general, şimdiye dek bu paranın ancak dörtte birini geri ödedi. Devlete 150 milyon dolar daha ödemesi gereken Chun, beş parasız olduğunu iddia ediyor.
 
Chun, 1979’daki cunta ve 1980’de Kwangju şehrinde darbeye yönelik protesto gösterilerinin kanla bastırılması sebebiyle 1997’de idam cezasına çarptırılmış, ancak bu ceza ömür boyu hapse çevrilmişti. Chun daha sonra da seçilmiş cumhurbaşkanları Kim Young-Sam ve Kim Dae-Jung tarafından affedilerek serbest bırakılmıştı. Darbeci generalin başı, serbest bırakıldığından bu yana savcılarla belada. 2000 yılında Chun’un Mercedes-Benz marka otomobiline el koyan savcılar, 2003’te haczettikleri buzdolabı, televizyon ve golf sopalarını da açık artırma ile satmışlardı. O dönemde Chun, bankadaki 260 dolardan başka hiçbir parası olmadığını söylemişti. Ancak Chun’un, mal varlıklarını sakladığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Chun’dan sonra cumhurbaşkanı olan darbe arkadaşı general Roh Tae-woo da 232 milyon dolar ödemeye mahkûm edilmişti.