Keith Baker ve karısı Caroline Baker, 8 yıl boyunca engelli bir kadını evlerindeki karanlık bir odaya hapsetti. Zavallı kadını seks kölesi haline getiren Keith Baker, engelli kadına defalarca tecavüz etti. Üstelik cani çift, mahallede yaşayanların da tecavüz etmesine izin verdi.

SKANDALI ESKİ EŞ ORTAYA ÇIKARDI

Baker'ın eski eşi ve 4 çocuğunun annesi olan Mandy Highfield yaşananları fark edince, polise durumu bildirdi. BBC 'ye röportaj veren Mandy, "Hastalıklı, gerçekten hastalıklı insanlardı. Birisi engelli bir kadına bunları nasıl yapabilir aklım almıyor" dedi. 8 yıl boyunca tutsak edilen kadın, bulunduğunda yalnızca 38 kiloydu.

TECAVÜZ EDİLİRKEN ÇİKOLATA VERİLİYORMUŞ

Kadının tutsak olarak tutulduğu odanın görüntüleri ortaya çıktı. Engelli kadının kimliği ise gizli tutuluyor. Işığı ve halısı olmayan küçük odada dikkat çeken şey ise, bir çikolata kutusuydu... Korkunç olayın mide bulandıran ayrıntılarından biri burada gün yüzüne çıktı. Zavallı kadın, tecevüz edildiği sırada "uslu durursa" ödül olarak çikolata veriliyordu.

Keith Baker, 15 yıl hapse mahkum edildi. Baker'ın engelli kadınla arkadaşlarına fuhuş yaptırdığı ve seks filmleri çektiği de mahkeme tutanaklarında yer aldı. Baker'ın eşi Caroline ise suçu örtbas etmekten, 18 ayı hapishanede olmak üzere 3 yıl gözetim cezası aldı.