Sheen’nin avukatı Yale Galanter dün yaptığı açıklamada, 44 yaşındaki oyuncunun suçunu kabul ettiğini ama savcıyla vardığı bir anlaşma sonucu hapis yatmayacağını belirtti.

Noel günü eşi Brooke Mueller’in gırtlağına bıçak dayamaktan 30 gün hapis cezasına çarptırılan Sheen’in hapis cezası, ABD’nin Kalifornya eyaletindeki Malibu kentinde bulunan lüks bir alkol ve uyuşturucu tedavi merkezinde 30 gün tedaviye çevrilmişti.

Avukata göre, Sheen ayrıca 30 gün şartlı tahliyenin şartlarını yerine getirecek ve 36 saat saldırganlığını kontrol altına almaya yönelik bir programa katılacak.

Basına açıklamada bulunan avukat, Sheen’in bir an önce başrolü oynadığı "Two and a half men" dizisinin setine geri dönmek istediğini bildirdi.

"Platoon" ve "Wall Street" filmlerinde de oynamış olan Sheen’in, 1990’lı yıllarda uyuşturucu, aile içi şiddet ve fuhuş olaylarından dolayı başı birçok kez adaletle derde girmişti.
Sheen, 1997 yılında Kaliforniya’da kız arkadaşına saldırmaktan yargılanmıştı. Sheen ayrıca, eski eşi kadın oyuncu ve eski James Bond kızlarından olan Denise Richards’a da saldırmaktan suçlu bulunmuştu.

Charlie Sheen bugün Hollywood’a en iyi maaş alan dizi oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.



AA