Dünyaca ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber, sürekli ilginç olaylarla gündeme taşınıyor. Ülkemizde verdiği konser ve sonrasında yaptıkları ile burada bile kendisinden söz ettirmeyi başaran genç şarkıcı, ikinci kez babalık davası ile karşı karşıya kaldı. 2011 yılında, henüz reşit değilken bile 20 yaşında bir genç kız genç yıldıza dava açmıştı. Justin Bieber ile kuliste birlikte olduğunu dile getiren ve çocuğunun babasının Justin olduğunu iddia eden Mariah Yeater, babalık davası açtı. Justin Bieber’ın çocuğun kendisinden olmadığını DNA testi ile ortaya çıkaracağını söylemesinin ardından geri çekilen bu dava herkesi şaşırtmıştı.

Kanadalı genç yıldız bir kez daha aynı durumla karşı karşıya, ancak bu kez karşısında 25 yaşında bir kadın var. Şuan için adı açıklanmayan genç kadın, 2010 yılında Miami’de konser veren Justin Bieber ile bir restoranda tanıştıklarını dile getirdi. Konser günü Justin Bieber ile beraber TGI Friday’s adlı restoranda yemek yediklerini ve akşam da onun kaldığı otelde konakladıklarını dile getiren genç kadın, kızının babasının Justin Bieber olduğunu iddia ediyor. İkinci kez hakkında babalık davası açılan Bieber, yine herkesi şaşkına çevirdi. Bu dava hakkında nasıl bir açıklama yapılacak o da merak ediliyor.

Genç yaşta ünlü olması nedeniyle şımarık bir tutum içerisinde olduğu düşünülen ve tutarsız hareketleri ile dikkat çeken Justin Bieber, yine boyundan büyük bir mesele ile karşı karşıya. İkinci kez baba olduğu iddia edilen genç yıldız, bu davadan nasıl kurtulacak merak ediliyor.
 

Stargundem