Karl Joseph Kraus 94 yaşındaydı ve yaşları 7 ila 15 arasında değişen dört kız kardeşe cinsel tacizden suçlanarak Doi Saket’teki evinden alınıp hapse atıldı. Avukatı müvekkilinin bunak ve kanser olduğunu ve yargılanmasının normal standardlara uymadığını söyledi. 2010 yılında yakalanan yaşlı adam 30 Nisan 2013’de ilk mahkemesine tekerlekli sandalyede çıktı.

 2010 yılında kızların anne babası Kraus’u çocukları ‘size İngilizce öğreteceğim, para ve çikolata vereceğim’ diyerek kandırıp evine götürdüğünü iddia etmişti.

 Avusturalya vatandaşı ve demiryolları emeklisi Kraus’un evine baskın yapan polis, evdeki bilgisayarda çocuk pornoları buldu. Yetkililer suçu ispatlanırsa 20 yıla kadar hapis yatacağını duyurdu.

 400,000 baht (14bin dolar) kefaletle tutuksuz yargılanması sağlanan Kraus hapisten çıkar çıkmaz Myanmar’a kaçtı. Oradaki yetkililerde 2012 Ağustos ayında vizesi olmadığı için Kraus’u Tayland’a iade etti. Kefaletle tutuksuz yargılanma hakkını kötüye kullandığı için tekrar hapse atılan yaşlı adam 2 yıl mahkeme sürecine dayanamadı ve hayatını kaybetti.