Fwd: Daha önce Beyaz Saray'ın duvarına tırmanan şüpheli, mahkemede bir polise bıçak çekmeye çalıştı. Şüpheli durumu fark eden başka bir polis tarafından ateş edilerek öldürüldü.

"SENİ BİTİRECEĞİM" DİYE BAĞIRIP SALDIRDI

Amerika'da mahkemeye çıkarılan adam, elindeki bıçakla polis memuruna saldırınca başka bir memur, meslektaşını korumak için mahkuma ateş etti. Saldırgan hayatını kaybetti. Amerika'nın Pensilvanya mahkemesinde yaşanan olay, suçlunun mahkemeye girmesiyle başladı. Duruşmaya gelen mahkum, polise önce "Seni bitireceğim" diye bağırdı, sonra elindeki bıçakla polisin göğsüne atladı. Polis memuru yaralanınca diğer polis memuru da mahkumu etkisiz hale getirmek için ateş açtı ve mahkumu öldürdü. Kolundan yaralanan polis memuru ambulansa binerken görüntülendi.

DAHA ÖNCE DE BEYAZ SARAY'A GİRMEYE ÇALIŞMIŞ

Mahkemeye çıkarılan mahkumun ne ile suçlandığı bilinmemekle beraber, aynı mahkumun daha önce de 'Beyaz Saray' a duvarlardan tırmanıp girmeye çalışırken yakalandığı ortaya çıktı. Ayrıca taciz, hırsızlık ve trafik ihlali suçlarından da yargılanmış.

Mahkeme avukatı ise sosyal medya sayfasında, "Olaya karışan kişi etkisiz hale getirildi, tehlike ortadan kalktı, güvenlik sağlandı" gibi paylaşımlarda bulundu.