İngiltere’nin Bromsgrove kentinde 19 yaşında bir genç kız erkek arkadaşı ile birlikte olup hamile kaldığını öğrendiği bir arkadaşını sahte bir Facebook hesabı kullanarak buluşmaya ikna etti ve öldüresiye dövdü.

Konuyla ilgili Worchester Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada Abigail Moody’nin, arkadaşı Melissa Benhamou’nun uzun süredir birlikte olduğu Sam Bridge’ten hamile kaldığını öğrenince kıskançlık krizine girdiği belirtildi.

Moody’nin sevgilisi Bridge’in adına sahte bir Facebook hesabı açıp Benhamou ile iletişime geçtiği ve onu evine davet ettiği ve her şeyden habersiz daireye gelen genç kadına vahşice saldırdığı açıklandı.

Arkadaşından dayak yiyen Melissa Benhamou'nun yüzüne metal bir tabaka takıldı.

Savcılık kıskanç sevgilinin arkadaşını önce yumruk ve tekmelerle yere düşürdüğünü ve sonra da saçlarından sürükleyip kafasını radyatöre vurduğunu belirtti.

Moody’nin saldırıyı gerçekleştirirken sürekli “Sen benim erkeğimle yattın, ondan hamile kaldın” diye bağırdığı da belirtildi.

Yediği dayak sonucunda Benhamou’nun göz çukurunun kırıldığı ve kaldırıldığı hastanede yüzüne metal bir plaka takıldığı açıklandı.

Mahkemede Moody’nin eski arkadaşı olduğu belirtilen Benhamou’nun, Sam Bridge ile iki kez cinsel ilişkiye girdiği ve ikinci ilişki sonucu hamile kaldığı ancak birkaç hafta sonra çocuğunu düşürdüğü de belirtildi.

Erkek arkadaşıyla 'selfie' çeken Abigail Moody, dava sonucunda 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.





Birce BORA / LONDRA - Hürriyet