ABD'nin New York kentinde Rapid Realty adlı emlak firmasının sahibi Anthony Lolli ve vücutlarına kurum logosu dövmesi yaptıran şirket çalışanları, Anadolu Ajansı muhabirinin sorularını yanıtladı.

ABD'de tartışma konusu haline gelen, bulduğu ticari taktik hakkında açıklamada bulunan Lolli, uygulamanın ilk kez kendi isteğiyle vücuduna şirket logosunu dövme yaptıran Adam Altman'a jest olarak verdiği yüzde 15 primle "şans eseri" başladığını söyledi.

Bugün itibariyle 800 personelden 48'inin vücutlarına şirket logosu dövmesi yaptırdığını söyleyen Lolli, "İşini ve şirketini sevenler uygulamaya katılıyor. Çalışanlarımız dövmeyi bir bağlılık sembolü olarak görüyor" dedi.

Lolli, uygulamanın, Güney Koreli şarkıcı PSY'nin Gangnam Style şarkısının klibine benzer biçimde yayıldığını ve uluslararası etkiye yol açtığına işaret etti.

Omuzuna şirket logosu dövmesi yaptıran emlak satış danışmanı Joseph Tighe ise işine daha bağlı hissetmeye başladığını söylerek "Pişman değilim" dedi.

İlk kez dövme yaptırdığını belirten Danielle Gilo ise "Bana neden dövme yaptırdığımı, işten ayrılmam durumunda ne yapacağımı soruyorlar. Neden işimden ayrılmalıyım ki" diye konuştu.