Pakistan’da Farzana Pervin adlı hamile kadının taşlanarak öldürülmesine yönelik tepkiler dinmemişken, ortaya şoke edici bir gerçek çıktı.
Kurbanın kocası Muhammed İkbal, Farzana ile evlenebilmek için ilk eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 45 yaşındaki İkbal, “Farzana’ya aşıktım. Bu aşk yüzünden ilk eşimi öldürdüm” dedi.

‘KAN PARASI’ İLE KURTULDU
 Pakistan polisi, oğlunun kendisini affetmesi ve Pakistan’daki tartışmalı kan parası yasasıyla İkbal’ın ceza almaktan kurtulduğunu belirtti. Bu yasa uyarınca katil, işlediği cinayette kurbanın ailesine para ödemesi karşılığında cezaya çarptırılmıyor.

‘BÜYÜK KIZLARINI DA ZEHİRLEYEREK ÖLDÜRDÜLER’
İstediği adamla evlendiği için öldürülen Farzana İkbal’ın ailesi hakkındaysa yeni bir iddia ortaya atıldı. Genç kadının ablasının da 4 yıl önce yine ailesi tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü. İddialara göre, damatları ve ailesiyle anlaşmazlığa düşen aile, kızlarından eşini terk etmesini istedi.

BABA TUTUKLANDI
Ancak genç kadın bunu reddedince zehirlenerek öldürülmüş. Bir kızını taşlayarak öldüren, ikinci kızını da öldürdüğü iddia edilen baba ise tutuklandı.