İddialara göre Sicilya Adası’nda yaşayan Veronica Panarello adlı İtalyan bir kadın, kayınpederiyle ilişki yaşadığını öğrendiği için sekiz yaşındaki oğlu Loris Stival’i elektrik kablosuyla boğarak öldürdü.

Polis, küçük çocuğun cansız bedenini bir kanal kenarında terk edilmiş halde buldu.

Oğlunu kasten öldürmekle suçlanan Panarello kendini savunarak, sekiz yaşındaki küçük çocuğu okula bıraktığını fakat çıkış saatinde oğlunu almaya gittiğinde onu bulamadığını, çocuğu başkalarının kaçırdığından şüphelendiğini ifade etti.

Okuldaki güvenlik kameralarındaki kayıtları inceleyen İtalyan polisi; görüntülerin Panarello’nun anlattıklarını desteklemediğini ve kadınının yalan söylediğini belirtti.

Daily Mail gazetesinin haberine göre; Panarello, sekiz yaşındaki oğlunu kasten öldürmek ve cesedini saklamak suçlarından 30 sene hapis cezasıyla yargılanıyor.

Polise yalan ifade veren Panarella, sonradan oğlunun öldürüldüğünü itiraf etti ve bu cinayetin asıl sorumlusunun kocasının babası Andrea Stival olduğunu iddia etti.

İtalyan kadının iddiasına göre; sekiz yaşındaki oğlu, büyük babasıyla cinsel ilişkiye girerken onları gördü. Bunun üzerine Stival, yasak ilişkinin duyulmaması için vahşi cinayeti planladı.

Büyükbaba, gelininin iddialarını yalanlayarak kendisine iftira attığını öne sürdü: “Bu deli kadın sürekli olarak böyle yalanlar söyler. Böyle bir cinayeti işlemem mümkün değil. Benim torunum küçük bir melekti. Bu olanlar beni çılgına döndürdü! Tek istediğim adaletin yerini bulması.”