'Yakışıklı mahkum' olarak ünlenen ABD'li Jeremy Meeks, moda çekimleri için gittiği Londra’da polis tarafından gözaltına alınarak ülkesine iade edildi.

Yakışıklılığı sayesinde sabıka fotoğrafıyla ünlenen Jeremy Meeks, bir moda çekimi için geldiği İngiltere’den 8 saat içinde sınır dışı edildi.

İngiliz Daily Mail sitesinin haberine göre, 32 yaşındaki eski mahkum, Londra’ya indikten sonra sınır koruma görevlileri tarafından gözaltına alındı.

Meeks’in eşi Melissa ve menajeri Jim Jordon’un ülkeye sorunsuz bir şekilde girmesine rağmen, Meeks’in ABD’ye geri gönderildiği belirtildi.

Menajeri Jordon, 2016 yılında hapisten çıktıktan sonra modellik kariyerine başlayan Meeks’in bütün gerekli evraklarının sahip olduğunu ve ülkeden gönderilmesi için geçerli bir neden bulunmadığını söyledi.

Jordon, “Gözaltına alınmadı ama onu sınırdışı ettiler. O (Jeremy) gerçekten üzgün. Uçağa geri binmesine polis tarafından eşlik edildi” şeklinde konuştu. Meeks, 2014 yılında ABD’deki Stockton Polis Merkezi’nin yayınladığı tutuklu fotoğraflarının sosyal medyada yayılmasının ardından büyük bir üne kavuşmuştu.