PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

 

Bakanlığımız Taşra Teşkilatında Görevli

Personelin Komisyonlararası Naklen Atamalarına İlişkin Duyuru


Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görev yapan personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli hariç) komisyonlararası naklen atanma talepleri; en son görev yaptıkları yargı çevresindeki hizmet süreleri, atanmak istedikleri ve görev yaptıkları yerlerdeki kadro ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak değerlendirilmiş olup, belirlenen kriterlere göre, talepleri uygun görülenlere ilişkin liste ekte yayımlanmıştır. Listelerde ismi bulunmayan personelin naklen atanma talepleri uygun görülmemiş olup bu personele ayrıca bildirimde bulunulmayacaktır.


Naklen ataması yapılan personelden talep tarihinden sonra ortaya çıkan mazeretleri nedeniyle vazgeçme talebi olanların, dilekçelerini Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla UYAP üzerinden en geç 15/05/2015 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğüne (Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğü) göndermeleri gerekmektedir. Anılan tarihten sonra Bakanlığımıza ulaşan vazgeçme talepleri dikkate alınmayacaktır.


Komisyonlararası naklen ataması yapılan personelin tebligatları ayrıca gönderilecek olup, tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabileceklerdir. Naklen ataması yapılan personelden mazeretleri nedeniyle derhal ayrılamayacak olanların en geç 31 Ağustos 2015 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekmektedir.

 


Duyurulur.
 

 

·  Naklen ataması yapılanlara ilişkin liste için tıklayınız.