T.C
ADLİ YARGI
YAZI İŞLERİ VE İDARİ İŞLER MÜDÜRLERİ
SÖZLÜ SINAV KURULU

 İLAN

1-Sözlü sınavla ilgili olarak yapılacak ilanlar hem Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün hem de Ankara Batı Adliyesinin internet sitesinde ayrı ayrı yapılacaktır.

2-Sözlü sınav, sınavın yapılacağı her gün iki oturumda yapılacaktır. Birinci oturum 09.00–12.30 saatleri arasında, ikinci oturum ise 13.30’dan itibaren o gün sınava girecek adayların sınavının tamamlanmasına kadar sürecektir. 12.30–13.30 saatleri arasında öğle arası verilecek olup öğleden sonra uygun bir saatte yarım saat ara verilecektir. Birinci oturum için 60, ikinci oturum için o gün sınava girecek olan diğer adayların tamamı sınava çağrılacaktır. 

3-Birinci ve ikinci oturumda sınava girecek olan adaylar tespit edilmiştir. Adaylar Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesinde erişime açılmış ilgili sorgu linkinden T.C kimlik numaralarını girmek suretiyle hangi gün ve oturumda sınava gireceklerini öğrenebileceklerdir. Ayrıca adaylara şahsen bildirimde bulunulmayacaktır.

4-Adayların Ankara Batı Adliyesinde belirtilen sınav saatlerinden bir saat önce geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte hazır olmaları gerekmektedir.

5-Toplanma yerlerinde kimlikleri tespit edilen adaylar sınav sırasına göre 10'ar kişilik gruplar halinde sınavın yapılacağı toplantı salonunda hazır edileceklerdir.

6-Adaylar sınav sırasında cep telefonu vb. cihazı yanlarında bulunduramayacaklardır.

7-Adayların Ankara Batı Adliyesine ulaşım yolları tespit edilerek sitede yayınlanmıştır.