Antalya'nın Kumluca ilçesi Hükümet Konağı'nın birinci katında hizmet veren Adliye, Cumhuriyet Mahallesi'ne yeni yaptırılan 3 bin 800 metrekare kullanım alanı olan yeni hizmet binasına taşındı.
Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, yaptığı açıklamada Kumluca'nın en iyi kurumu olan Adliye hizmet binasının bir yılda tamamlandığını belirtti. Eskiden 500 metrekare alanda zor şartlar altında hizmet verdiklerini belirten Başdaş, "Yeni hizmet verecek olduğumuz Adliye binamızda 3 bin 800 metrekare kullanım alanı ve bin metkare bahçemiz bulunmaktadır. Eskisinin 6-7 katı daha rahat bir ortamda hizmet vereceğiz.

9 hakim odası, 8 Cumhuriyet savcısı odası, 4 duruşma salonu odası, 5 mahkeme salonu, odası, 45 metrekare kafeterya odası ve 2 baro odamız bulunmaktadır. Mahkemeye gelen vatandaşlarımız için, geniş oturma salonlarımız var. Ayrıca Kumluca'nın en iyi kurum haline gelen Adliyemizde yangına müdahale için 16 tonluk teknik imkanlarımız var. Adliye binamızın maliyeti yaklaşık 3 milyon 500 bin TL civarında tamamlandı" diye konuştu. - Antalya




İHA