Açılış konuşmalarını Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güzel’in yapacağı panelde, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Genel Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akad, Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Uygun, Anayasa Mahkemesi Emekli Üyesi Prof. Dr. Fazıl Sağlam ve Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Olgun Akbulut da birer bildiri sunacak.

Öte yandan Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Bıçakçı-Tanverdi ve Ortakları Hukuk Bürosunca düzenlenen “Tüketici Hukukunda Üreticinin Sorumluluğu ve Çek Kanunundaki Yenilikler” konulu panel de 16 Nisan 2010 Cuma günü saat 14.00’da Kadir Has Üniversitesi Cibali Salonunda yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Güzel’in açılış konuşmasını yapacağı panelde, Kadir Has Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, Bıçakçı - Tanverdi ve Ortakları Hukuk Bürosu’ndan Av. Dr. Levent Bıçakçı, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tekin Memiş, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Savaş Bozbel, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Bıçakçı - Tanverdi ve Ortakları Hukuk Bürosu’ndan Av. Dr. Mücahit Tanverdi, Tanverdı ve Ortakları Hukuk Bürosu’ndan Av. Baran Güneş ve Bıçakçı - Tanverdi ve Ortakları Hukuk Bürosu’ndan Av. Özgür Çayırlı konuşmacı olarak yer alacak.

 

istanbulbarosu.org.tr