Marmara Üniversitesi Öğrencileri, okuldan sonraki is hayatlarında özellikle Avukatlık yapacak öğrencileri bilgilendirmek için bir etkinlik düzenliyoruz...

Etkinlikten daha fazla kişinin yararlanabilmesi için duyuruyu yayınlıyoruz.
*Etkinliğimiz sertifikalıdır (Her iki oturuma da katılmak şarttır) 

*Farklı Okullardan Katılacak arkadaşlarımızın da bu formu doldurmaları gereklidir:

Şimdi de etkinliğimize katılacak değerli konuklarımızı kısaca bir tanıyalım


Mahmut ÇELİK:

1977 yılında Konya - Çumra da doğdu.
İlköğretimini Çumra Atatürk İlkokulu'nda; Lise eğitimini ise Keçiören Çevre Sağlık Meslek Lisesi ve Torbalı Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. 
Lisans eğitimini 2001 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayarak diplomasını aldı. 
Yüksek Lisans eğitimini 2015 yılında Şehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bölüm Başkanlığında tamamlayarak diplomasını aldı.
Orta seviyede İngilizce bilmektedir.
Avukatlık mesleğini halen kurucu ortak avukat olarak Çelik&Gönen Hukuk Bürosunda icra etmektedir.
2004 - 2010 yıllarında Hukukun Üstünlüğü Derneği Genel Sekreterliği görevin üstlenmiştir.
2010 - 2013 yıllarında Hukukun Üstünlüğü Derneği Genel Başkanlığını yapmıştır


Hakan ÖZTATAR:

11 yıl taşrada hakim olarak görev yapmış olan Hakan Öztatar, 3 yıldır Arabuluculuk Daire başkanlığını yürütmektedir. Yüksek lisans tezinin konusu Türkiye'de avukatlık ve sorunlarıdır. Orta derece İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Cihat GÖKDEMİR:

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve Elmadağ Hukuk ve Danışmanlık Bürosu kurucu ortağı olan Gökdemir, halen görülmekte olan Mavi Marmara davası avukatlarından olmasıyla tanınmış bir isim.

Arzu AKALIN:

23.12.1973 tarihinde Almanya da doğdu.Almanya da başladığı eğitim hayatına İstanbul vefa lisesinde devam etti. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Akalın lisans eğitimini 1991-1995 eğitim döneminde okul birincisi olarak tamamladı. Aynı üniversitede yüksek lisans çalışmalarına başladı. Akalın hukuk bürosu kurucusu olan Akalın Avrupa patent vekili olmasının yanı sıra Türkiye de marka ve patent vekilidir. İngilizce ve ana dili seviyesinde Almanca bilen Akalın halen doktora çalışmalarına devam etmektedir. Özellikle Alman marka hukuku alanında çalışmaları bulunmaktadır. Aynı zamanda TÜRGEV yönetim kurulu başkanı ve THY yönetim kurulu üyesidir

Salih DÖĞÜCÜ:

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Salih döğücü, İş hukuku, tüketici hukuku ve vergi hukukunda uzmandır. İHH ve Mazlumder'in faaliyetlerine destek vermektedir. Kurucusu olduğu büroda halen avukatlık yapmaktadır.

Rezan EPÖZDEMİR:

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini ikincilik ile bitiren Rezan Epözdemir yüksek lisansını birincilik ile "taraf ehliyeti" isimli tezi ile tamamlamıştır. doktorasını da Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır.
Hukuk doktoru olmuştur. İş, sanat siyaset, spor dünyasından bir çok önemli ismin vekilliğini yapmıştır. Takip ettiği davalar arasında Münevver Karabulut'un mağdur aile vekilliği dosyası ve kadın cinayetleri kadına şiddet dosyaları da vardır. Duyarlı Hukukçular Platformu Yürütme Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte olan Epözdemir İstanbul Barosu insan hakları merkez üyesidir.

Bülend ONUR:

İstanbul doğumlu olan Bülend Onur 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1991 yılında İstanbul Barosuna kaydoldu. Ticaret hukuku, kira ve gayrimenkul hukuku, icra iflas hukukunda uzmanlaşan Onur, TRT de yayınlanan '' Herkesin Avukatı'' programının sunuculuğunu yapmıştır.

Feyza ALTUN:

Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Mezun oldu. Çalışan annelerin haklarını davaya bebeği ile girerek protesto etti ve büyük yankı uyandırdı. Kadının Fenni Kitabını Kaleme aldı.

M.Emin ÖZKURT:

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan M.Emin Özkurt Manchester Üniversitesi Hukuk Fakültesi (İngiltere) yüksek lisansını ve Uluslararası Ticaret Hukuku alanında da Master’ını yaptı ve halen İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde doktorasına devam etmektedir.İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir.Kamuoyu tarafından merakla takip edilen Fenerbahçe CAS davasının avukatlığını yaptı.Türkiye'nin spor hukuku alanında yetişmiş kıymetli hukukçularından biridir.Sadece spor hukuku alanında değil Telekomünikasyon Hukuku,Fikri Mülkiyet Hukuku ,Ticaret Hukuku,Uluslararası Hukuk alanlarında da uzmandır.