24 Aralık 2016 tarihinde yapılan avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı sonrası mülakatta başarılı olan adaylara ilişkin duyuru

DUYURU
 
24 Aralık 2016 tarihinde yapılan avukatlık mesleğinden adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavı, mülakat sonucuna ve incelenen belgelerine göre ekli listede isim ve soyisimleri yer alan adayların atama işlemleri tamamlanmıştır.
 
Bu nedenle;
 
Ekli listede yer alan adayların 02 Haziran 2017 tarihinde doğrudan Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına giderek göreve başlamaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte başlamalarını yapan adaylar, 05 Haziran 2017 tarihinde ise Türkiye Adalet Akademisinde hazırlık eğitimlerini yapmak üzere görevlendirilmişlerdir.
 
Sürelerin kısalığı nedeniyle her hangi bir hak kaybına yol açılmaması için belirtilen tarihlere uyulması önem arz etmektedir.
 
Duyurulur.
 
AÇIKTAN ATAMASI YAPILAN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
 

24 Aralık 2016 tarihinde yapılan avukatlık mesleğinden idari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavı sonrası mülakatta başarılı olan adaylara ilişkin duyuru;

DUYURU
 
24 Aralık 2016 tarihinde yapılan avukatlık mesleğinden idari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavı, mülakat sonucuna ve incelenen belgelerine göre ekli listede isim ve soyisimleri yer alan adayların atama işlemleri tamamlanmıştır.
 
Bu nedenle;
 
Ekli listede yer alan adayların 02 Haziran 2017 tarihinde doğrudan Ankara İdari Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına giderek göreve başlamaları gerekmektedir. Belirtilen tarihte başlamalarını yapan adaylar, 05 Haziran 2017 tarihinde ise Türkiye Adalet Akademisinde hazırlık eğitimlerini yapmak üzere görevlendirilmişlerdir.
 
Sürelerin kısalığı nedeniyle her hangi bir hak kaybına yol açılmaması için belirtilen tarihlere uyulması önem arz etmektedir.
 
Duyurulur.
 
AÇIKTAN ATAMASI YAPILAN ADAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
 


24 Aralık 2016 tarihinde ÖSYM tarafından yapılan ;
 
 
  • Adli yargı hâkim ve savcı adaylığı yazılı yarışma sınavının mülakat sonuçları için TIKLAYINIZ.
 
 
  • İdari yargı hâkim adaylığı yazılı yarışma sınavının mülakat sonuçları için TIKLAYINIZ.