T.C.
 ADALET BAKANLIĞI
Personel Genel Müdürlüğü

Sayı : 82084579/6 3 2
Konu : İcra Müdür ve Müdür Yardımcıları Güz Kararnamesi

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

İcra müdür ve müdür yardımcıları hakkında 2014 yılı güz döneminde yapılacak olan atama kararnamesinin yalnızca mazeret ve disiplin nedeniyle yapılacak atamaları kapsayacağı 22/04/2014 tarihli ve 82084579/2651 sayılı yaz kararnamesi hakkıııdaki yazımız ile teşkilata duyrulmuştu.

Bu itibarla 2014 yılı güz kararnamesinde;

Yalnızca mazeret, disiplin ve hizmetin yürütülmesinde zorunluluk bulunan hallere bağlı atamalar yapılacaktır.

Hizmet süresi hesabına dayalı atama yapılmayacaktır.

İcra Müdür ve Yardımcıları ile İcra Katiplerinin Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinde belirtilen mazerete dayalı olarak tayin talebinde bulunacakların bu taleplerini belgelendirmeleri ve Genel Müdürlüğümüz internet sitesinde (www.pgm.adalet.gov.tr.) "Formlar" linkinde yer alan "Atama Talep Formunu bilgisayar ortamında eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurarak ayrı bir dilekçeye gerek olmaksızın en geç 24/10/2014 tarihinde Genel Müdürlüğümüzde olacak şekilde Cumhuriyet başsavcılıkları aracılığıyla DYS üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır.

Bilgi edinilmesini, keyfiyetin merkez ve mülhakatınızda görev yapan icra müdür ve müdür yardımcılarına tebliğini rica ederim.