Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, bünyesinde görevlendirmek üzere 30 Müfettiş Yardımcısı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı ise 8 kişilik 6. dereceli Müfettiş Yardımcısı alacağını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın personel alım ilanları Resmi gazetede yayımlandı. Buna göre, Sağlık Bakanlığı 19-20 Mart tarihlerinde Ankara'da yapacağı yazılı, bu sınavda başarılı olanlara tarihi daha sonra bildirilecek sözlü sınavla 30 Müfettiş Yardımcısı alacağını duyurdu. Sınava katılmak isteyen adayların, 7 Şubat tarihinden 18 Şubat tarihi mesai bitimine kadar Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına bizzat başvurmaları gerekiyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın alım yapacağı 8 kişilik Müfettiş Yardımcılığı kadrosu için ise başvurular 17 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında, mesai saatleri içerisinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı'na yapılacak. İşe alımlar için yapılacak yazılı sınav ise 19 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.(ANKA)
(BRŞ/ÖMR)