Üniversitemiz çeşitli birimlerinde. 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen unvanlarda, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2010 KPSS (B) grubu sınavı ile ilgili puan türü (KPSSP3) esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır

BİRİMİ UNVANI ADEDİ ARANAN NİTELİKLER

Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Avukat 1 Hukuk Fakültesi Mezunu olmak ve Avukatlık Ruhsatına sahip olmak

1- Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48.Maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmaları.

2- 2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş bulunmaları.

3- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

4- Müracatların; ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığından temin edilecek örnek başvuru dilekçesi ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Dairesi Başkanlığına elden yapılması gerekmektedir. Posta ile yapılan müracatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

5- Sonuçlar KPSS Puan sıralaması dikkate alınarak; başvuru bitim tarihini takip eden 1 hafta içinde www.ktu.edu.tr adresinde yayınlanacaktır

6- 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik Numarası bulunan)

2- Diploma fotokopisi

3- 2010 KPSS Sonuç Belgesi

4- 1 adet yönetmeliğe uygun çekilmiş vesikalık fotoğraf

5- Personel Dairesi Başkanlığımızdan temin edilecek başvuru dilekçesi

6- Avukatlık Ruhsat Belgesi (Evrakların asılları tarafımızca görülecek ve fotokopileri başvuru evrakı olarak alınacaktır)



memurlar.net