Hukuki haberler başta olmak üzere gündemdeki tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına aktarmaya devam ediyoruz. Yayın hayatında kocaman bir  5 yılı geride bırakan  HUKUKİ HABER, 2015’e yenilenerek giriyor.
 
BAŞTAN AŞAĞIYA YENİLENDİ

HUKUKİ HABER yeni tasarımı ile göz kamaştırırken okuyucularına da birçok kolaylık sunuyor. Doğru haberciliğin yanı sıra hızlı erişimi de çok önem veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada siz değerli okuyuculara en iyi hizmeti kendimize borç bilerek yolumuza devam ediyoruz.

GÜNLÜK 100 BİN ZİYARETÇİ

Habercilikte başarılarla dolu 5 yılı geride bırakan hukukihaber.net takipçi sayısını da her geçen gün artırıyor. Deneyimli editör kadrosu sayesinde en yeni haberleri hiç vakit kaybetmeden anında okuyucularına ulaştırmayı başaran HUKUKİ HABER, günlük ziyaretçi saysını da 100 binin üzerine çıkardı.

>> 2014'ün En Çok Okunan Hukuki Haberleri

ÖZEL HABER SAYISINDA PATLAMA

Birçok ünlü ismi yazar kadrosuna katan HUKUKİ HABER, yaptığı özel haberlerle de gündeme damga vuruyor. En sıcak adliye haberlerinin yanı sıra nitelikli özel haber ve röportajlarla da takipçilerinin takdirini toplamaya devam ediyor.