ANKARA (AA) - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, 2010'dan bu yana sürdürdüğü "Enerjimi Koruyorum" projesi ile Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından Altın Pusula ödülüne layık görüldü.

Enerjisa'dan yapılan açıklamaya göre, proje ile enerji verimliliği ve kaynakların bilinçli kullanımı konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar da kazanılan ödülle projenin başarısının bir kez daha onaylandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Biz, ülkemizin öncelikli konu başlıklarından biri olan enerji verimliliği hakkında farkındalığı artırmak üzere çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuyu kurumsal sorumluluklarımızın en başında görüyoruz. 'Enerjimi Koruyorum' ismi ile yola çıktığımız projemiz, gönüllü çalışanlarımızın katkısı ile çocuklarımızın geleceğine yatırım yaptığımız bir eğitim projesi. Çocuklarımızda yaratacağımız farkındalığın en az ülkemiz için yapacağımız maddi yatırımlar kadar önemli olduğuna inanıyorum."