Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, şirket; müşterilerinin geçmiş yıllara ait borçlarının tahsiline yönelik "Tatlıya Bağlayalım" kampanyasının kapsamını güncelleyerek birikmiş borcu olan müşterilerine ödeme kolaylığı sunmaya kaldığı yerden devam ediyor.

31 Mart 2011 tarihinden önce abonelikleri iptal edilen Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom ofis ya da bayileri ile PTT ofislerine başvurarak "Tatlıya Bağlayalım" kampanyası çerçevesinde sağlanan avantajlı ödeme koşullarıyla borçlarını anlaşmalı bankaların kredi kartları ile taksitlendirerek kapatabilecekler ve yeniden sabit hat sahibi olabilecekler.

Türk Telekom ayrıca bu kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerinin borçları için yüzde 100 faiz indirimi yapacak ve faturasız gecikme bedelini de talep etmeyecek. Kampanyadan daha önceki kampanyalardan borçlarının taksitlendirmesi devam eden müşteriler de yararlanabilecekler. Tatlıya Bağlayalım kampanyasından yararlanarak borcunu ödeyen Türk Telekom müşterilerinin yeni sabit telefon hattı talepleri de ücretsiz olarak karşılanacak. Konu ile ilgili olarak Türk Telekom ofislerinden ve bayilerinden, günün her saati 444 1 444 numaralı telefon aracılığıyla detaylı bilgi alınabiliyor.


Anka