İSTANBUL (AA) - Yıl içinde düzenlediği açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı yaklaşık 2 milyar liraya ulaşan TURYAP, 2017'yi yeni açık artırmalarla kapatacak.

Şirketin açıklamasına göre, TURYAP'ın organizatörlüğünde düzenlenen açık artırma ile Nef'in uzun zamandır beklenen mağaza ve ofisleri satışa sunulacak. 21 Aralık'ta Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek müzayede ile tamamı İstanbul'da yer alan toplam 141 adet ticari gayrimenkul yeni sahiplerine ulaşacak.

Müzayede kapsamında ofis, mağaza, spor salonu, kafe ve marketten oluşan 141 adet gayrimenkul 290 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak. Katılımcıların internet üzerinden de canlı yayınla takip edebilecekleri ve teklif verebilecekleri müzayede için detaylı bilgiye yurt içi ve yurt dışında bulunan 350'ye yakın Turyap temsilciliklerinden de ulaşabilecek.

Müzayede, Haliç Kongre Merkezi merkez olmak üzere, eşzamanlı olarak Ankara ve İzmir'den de canlı bağlantı ile gerçekleşecek. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden canlı olarak takip edebilecek ve Türkiye'nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek.

Açık artırma öncesi, katılımcılar TURYAP web sayfası üzerinden satışa sunulan ticari gayrimenkullerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilecek. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor.

İstanbul dışındaki alıcı adayları teminat yatırarak TURYAP web sayfasından üye olarak internetten eş zamanlı teklif verebilecekler.