Sektörünün öncü firması ÜÇGE Elektronik, perakendeye elektronik alanında güçlü çözümler üreten dünya devi DIGI’nin teknolojilerini perakendenin zirvesiyle buluşturdu.

1994 yılından bu yana “100 yüzde doğru ürün, yüzde 100 doğru çözüm” misyonuyla perakende ve gıda sektörüne makine ve sistem tedariki yapan ÜÇGE Elektronik A.Ş., temsilciliğini yürüttüğü diğer markalarla beraber, bu yıl distribütörü olduğu DIGI’nin son teknoloji ürünlerini GPD-Ortak Gelişim Kongresi’nde perakende sektörünün beğenisine sundu.

ÜÇGE Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayri Tuncer, ÜÇGE Elektronik olarak gıda üretimi ve perakende çözümlerinde müşterilerin beklentilerine cevap verecek dünyada en ileri teknoloji ne ise ÜÇGE Elektronik olarak takip ettiklerini ve Türkiye perakende sektörünün hizmetine sunduklarını belirtti. Tuncer, perakende endüstrisi otomasyonu alanında dünya lideri olan ve inovasyona dayalı gelişmiş teknolojileri ile sektörün yeni standartlarını belirleyen Japon elektronik devi DIGI ile bu yıl başlayan stratejik iş birliği kapsamında Türkiye perakende sektörüne çözüm üretme yolunda birlikte ilerlediklerini de belirtti.

Perakende alanında, DIGI markası ile günümüz ve geleceğin trendleri ile ilgili çözümlerin sunumunu yapan ÜÇGE Elektronik A.Ş., yönetim, izlenebilirlik, maliyet iyileştirme, müşteri deneyimi ve sürdürülebilirlik konularında öne çıkan ürünlerin tanıtımını yaptı.