“İnternet üzerinden ucuz uçak bileti bulmak o kadar kolay mı?” derseniz, bu konuda size birkaç püf noktası verebiliriz.

Öncelikle, istediğiniz şehre hem istediğiniz tarihte hem de uygun fiyatlı şekilde uçmanız oldukça zor bir ihtimal. Ancak uçuş tarihlerinizi biraz esnek tutarak uygun fiyatlı uçak bileti bulduğunuz anda spontane planlar yapabilirseniz, şansınızı artırmanız mümkün. Tabii ucuz uçak bileti yakalayabilmek için uçuş tarihlerinizi sorgularken; tatil, bayram gibi özel günleri kapsam dışında tutmanızda fayda var. Eğer planlarınız kesinlikle bu günlerde uçmaya yönelikse; tavsiyemiz, araştırmalara ve fiyat takip sürecine erkenden başlamanız. Özel günler dışındaki tarihlerde ise bu süreç değişkenlik gösteriyor. Bazen çok erken bazen de son dakika alınan uçak biletleri, beklediğinizden çok daha uyguna gelebiliyor.

Mail Listelerine Abone Olun

Havayolu şirketlerinin anlık kampanyalarından faydalanmak için mail listelerine üye olmak da ucuz uçak bileti almanın bir başka yolu. Böylece hiç planda olmasa da oldukça ucuz bir uçak biletiyle farklı rotalara seyahat edebilirsiniz.

Ucuz Bilet Bulma Uygulamalarını Kullanın

Bir de ucuz uçak bileti alanında hizmet veren web siteleri var ki; bu alan da her geçen gün büyük bir ivmeyle genişleyen bir pazar. Ülkemizde ucuz uçak bileti bulmanın en önemli adreslerinin başında ucuzabilet.com yer alıyor. Etstur güvencesiyle hizmet veren ve her gün on binlerce kişinin ucuz uçak bileti bulma amacıyla kullandığı site, oldukça kullanışlı ve kullanıcı dostu bir ara yüze sahip. Aynı zamanda birer Android ve IOS mobil uygulaması da bulunan ucuzabilet.com size planladığını tarih ve bütçe aralığında uygun fiyatlı uçak biletleri sunuyor. Herkese en ucuzundan biletler, bol keyifli uçuşlar dileriz.