MUĞLA (AA) - Muğlanın Bodrum ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle altyapı yetersiz kaldı. İlçedeki engelliler okulunu su bastı, cadde ve sokaklar göle döndü.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak nedeniyle, günlük yaşam olumsuz yönde etkilendi.

Su taşkınları sonucu ilçe merkezi başta olmak üzere bazı mahallelerde, rögar kapakları açıldı. Yoğun şekilde su birikintilerinin yaşandığı cadde ve sokaklarda vatandaşlar yürümekte güçlük çekti, sürücüler ise trafikte zaman zaman tehlike atlattı.

Bodrum'un Turgutreis Mahallesi'ndeki 155 engelli öğrencinin eğitim gördüğü Bodrum Sağlık Vakfı Turgutreis Begonvil Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni su bastı. Rögarlardan ve tuvaletlerden taşan suları temizlemek için okul yetkilileri çalışma başlattı.

- Eğitime ara verildi

Okul Müdürü İlknur Şengül, su bastığı sırada okulda öğrencilerin bulunmadığını, yaşananlardan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti.

Şengül, "Ana yol kenarındaki rögarlar taşmış su okulumuzu bastı. Giriş katımız sular altında kaldı. Pis suları atmaya çalıştık. Yarın gelecek 40 öğrencimiz vardı, ancak eğitime ara verdik. Okulumuzda 155 öğrencimiz eğitim görüyor." diye konuştu.