İSTANBUL (AA) - Türkiye’de dijital yayıncılığın öncü markası Dergilik, her geçen gün uygulamaya dahil olan yerel yayınlarla daha da zengin hale geliyor. Özellikle Anadolu’da yayınlanan yerel gazeteleri okuyucularına ulaştıran Dergilik, yerel gazetelerin ürettiği içeriklerin dijital ortamda paylaşılmasına destek oluyor.

Turkcell açıklamasına göre, hem dergi hem de gazete raflarında yer alan birçok yayını tek uygulamada buluşturan Dergilik, bölgesel yayınların da okuyucu bulduğu tek dijital platform olarak dikkati çekiyor.

Yerel yayınlara verdiği değerle, Anadolu’nun sesi olan ve bölgesel içerikleri de dijital ortama taşıyan Dergilik, farklı şehirlerde yaşayan ama kendi şehrindeki gelişmeleri yakından takip etmek isteyenler için büyük kolaylık sağlıyor. Şu anda 50’den fazla yerel gazete Dergilik platformlarından okuyucularla buluşuyor. Şehirler ve bölgeler bazında yapılan geleneksel yayıncılığı destekleyen uygulama, yayın içeriklerinin ülke geneline yayılmasını ve çok daha fazla kişi tarafından okunmasını sağlıyor.


- Farklı yayınları keşfetmenin en hızlı yolu Dergilik


Sadece Turkcell değil, tüm operatör kullanıcılarının kullanabildiği Dergilik’te dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye çok sayıda kategoride dergi, ulusal ve yerel gazeteler okunabiliyor. Çok sayıda yayının interaktif olarak okuyucuların beğenisine sunan Dergilik sayesinde, okuyucular ilgiyle takip ettikleri yayınların yanında çok fazla ilgi duymadıkları yayınlara da ulaşabilir hale geliyor ve farklı alanlarda özgün içerikleri görsel zenginlik içinde keşfedebiliyor.