SAMSUN (AA) - MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, "Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, hataların affedilmesi, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için özel ve kutsal günlerdir." ifadesini kullandı.

Usta, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, dünyada ve Türkiye'de yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberliğin sarsılmadan devam ettiği bir bayrama daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların özünde kırgınlıkların ve dargınlıkların giderilmesi, sevgi ve barışın daim kılınması bulunduğuna dikkati çeken Erhan Usta, şunları kaydetti:

"Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, hataların affedilmesi, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için özel ve kutsal günlerdir. Bu vatanın selameti için canını vermiş şehitlerimizi ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz. Ramazan Bayramı'nın ülkemiz, halkımız, Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, yakın coğrafyamız başta olmak üzere yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye'de ve dünyada barış ve esenliğin hakim olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum."