İSTANBUL (AA) - Hopi, sahip olduğu alt yapısı ve Hopililerle buluşturduğu başarılı kampanyaları ile yerli ve yabancı yarışma platformlarından ödül almaya devam ediyor.

Hopi'den yapılan açıklamaya göre, Big Data ve CRM alt yapısı ile kullanıcılarına 360 derece kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimi sunan Hopi’nin lokasyon bazlı kampanya yönetimi alanındaki başarısı aldığı yeni ödüllerle tescillendi.

“HOPİ BP Markalı Pin Uygulaması”, dijital pazarlama sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği Mixx Awards Türkiye’de 3’ü altın 1’i gümüş olmak üzere 4 ödüle layık görüldü.

Hopi ve Zoom İletişim’in, BP ve Yandex iş birliğinde gerçekleştirdiği “HOPİ BP Markalı Pin Uygulaması” projesi Mixx Awards Türkiye’de "Mobil kampanyalar", "Dijitalden Mağazaya" ve "Mekan Temelli Reklam" kategorilerinde altın, "Ev Dışı Dijital"’ kategorisinde de gümüş ödülün sahibi oldu.

Bu arada, Yandex ve BP iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında kullanıcılar, Hopi üye markası BP akaryakıt istasyonlarının yakınından geçtikleri anda cep telefonlarına aldıkları lokasyon bazlı bildirimler aracılığıyla kampanyalardan haberdar oldu.