Mersin Adliyesinde Adalet Komisyonu Başkanı iken ilimize atanan Kuzu, baronun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi ve Av. Furkan Kılıç da hazır bulundu.

BAM Başkanı Hakan Kuzu ve baro yönetimi arasında gerçekleşen sohbette, 5 Eylül 2017 tarihinde faaliyetine başlayacak olan Bölge Adliye Mahkemesi içerisinde avukatların kullanımına özgülenecek olan çalışma alanları, yargı ve mesleki konular üzerinde  de görüş alışverişi yapıldı.

Ziyaret sırasında Baro Başkanı Av. Veli Küçük, avukatların yargının üç sacayağından biri ve adliyelerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirerek, adalete erişimin sağlıklı bir şekilde sağlanması ve mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmek için adliyeler içerisinde sağlıklı mekanlar ayrılması gerektiğini dile getirdi.

Av. Küçük, Adana Barosu’nun her konuda diyaloga açık olduğunu ifade ederek Adana Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hakın Kuzu’ya görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyarette 5 Eylül 2017 tarihinde yapılacak Adli Yıl Açılışının Adana’da yer alan tüm yargı mensupları ve temsilcileri ile birlikte yapılması hususunda fikir alış verişinde bulunuldu ve mutabakata varıldı.