Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan duyurulara göre, Amasya Üniversitesi Rektörlüğü, Eğitim Fakültesi için 2 doçent alacak.

Başvurular, 15 gün içinde üniversitenin Eğitim Fakültesi Dekanlığı'na yapılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü de, Tıp Fakültesinde görevlendirmek üzere 2 profesör, Fen Edebiyat Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eskişehir Sağlık Yüksek Okulu için 3 doçent, Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Eskişehir Sağlık Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu ile Sağlık Hizmetleri Yüksek Okulunda istihdam edilmek üzere de 12 yardımcı doçent alacak.

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü'nce ise Eğitim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İnebolu Su Ürünleri Fakültesi için 2'şer profesör alınacak.

Rektörlük Eğitim Fakültesi için 1, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için 3, İnebolu Su Ürünleri Fakültesi için 1 doçent ve Eğitim, İktisadi ve İdari Bilimler, Orman, Fen Edebiyat ve Su Ürünleri fakülteleri ile Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Turizm İşletmeciliği Otelcilik Yüksek Okulu için de 32 yardımcı doçent alacak.

Adaylar başvurularını 15 gün içinde üniversitelerin rektörlüklerine şahsen yapacaklar.



Zaman