Hukuki alandaki metinleriniz için yurtdışı ile ilgili iletişimlerde kullanmak üzere her daim bir tercümana ihtiyacınız olabilir. İster yurtdışı ile ilgili web sitesi gizlilik ve ana sözleşme metinleriniz olsun, isterse resmi belgeleriniz ve iş ortaklığı anlaşmaları olsun her konuda size hukuki literature uygun tercümeler yapabilecek bir iş ortağına ihtiyacınız olacağı kesin!
               
2014 yılından beri profesonel online tercüme hizmetleri konusunda hizmet veren Protranslate, hukuki tercüme ihtiyaçlarınızda da sizin yanınızda! Hem yeminli tercümanlarla hukuki tecümelerinizi hallediyor, hem de noter tasdik işlemlerinizi sizin için hallederek noterde zaman kaybetme yükünden size kurtarıyor! 100’den fazla çevirmeni, 3 dilde günün 16 saati destek veren canlı destek kadrosu ve tercüme kontrolü konusunda tüm belgelerinizi 2. Kez gözden geçirerek kusursuz teslim eden proof reader kadrosu ile tercüme işinin yeni markası haline gelen Protranslate, artık tercüme işini ofis ofis teklif alarak halledilen zorlu bir iş olmaktan çıkartıyor.
               
Siz de tercüme ihtiyaçlarınız için Protranslate’in hizmetlerinden faydalanın, ve telefon ve email üzerinde vakit kaybetmek yerine hızlı tercüme süreçleriyle işlerinizi en hızlı şekilde halledebilmenin konforuna kavuşun!