Banka ile yaşadığı sorun sonrası anlaşma yolları arayan M.G. bankadan olumlu yanıt alamayınca bankayı dava etti ve asıl sorun bundan sonra başladı. Şikayet Portalı Şikayetvar’a yaşadığı olayı anlatan M.G. banka ile tüketicinin iddialaşmasının nasıl traji komik bir olaya dönüştüğünü kaydetti.

Dava Açtı Zararlı Çıktı
“Bankanın ilçemde bulunan şubesi ile aramızda çıkan bir sorun sonrası bankada şef olarak görev yapan personel ile çözüm yerine tartışma yaşadık. Söz konusu personelin kötü tutumu üzerine tarafım konuyu İlçe Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıma gereği duydum.

Hakem heyetinin incelemeleri sonucu tarafım haklı bulundu. İlerleyen süre içerisinde banka hakem heyeti kararına itiraz ederek tüketici mahkemesine dava açtı. Tarafımda açılan davaya bir avukat göndermiş ve dava şu gün itibariyle derdest bir şekilde devam etmektedir. Fakat benim sorunum bankada söz konusu görevi ifa eden şef konumundaki memurun dava sürecinde de inat yaparcasına tarafımla iddialaşmasıdır.

Şöyle ki, bundan iki hafta önce aynı banka personeli tarafından kişisel hesaplarıma bloke konulmuş olup sebebini öğrenmek istediğimde ‘Dava Vekalet Ücreti’ olarak bilgilendirme yapılmıştır. Tarafımın ilçe genelinde saygın bir kişiliğe sahip olması, bugüne kadar hiçbir şekilde hesaplarımın bloke edilmemiş olması önemli bir şirkette yönetici konumunda olmam tarafımda ağır bir üzüntü yaşatmıştır.”


DÜNYA GÜNDEMİ