Başkan Kazan ile birlikte Başkan Yrd. Av. Ahmet Ziya Akar, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. İlknur Ebiz Yıldız, Av. Talha Toçoğlu ve Av. Tolga Kırtay’ın katılmış olduğu ziyarette yeni adliye binası, cmk ve adli yardım görevlendirmeleri, arabuluculuk ve uzlaşmacılık konuları hakkında da karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

UYUM VE İŞBİRLİĞİ
Sakarya Barosu olarak hukuk ve adalet için, çalıştıklarını ifade eden Başkan Kazan: “Bu hususta başsavcılığımız ile uyum ve işbirliği içinde çalışacağımıza inanıyoruz. Sakarya’mıza hoş geldiniz.” diyerek kendisine başarılar diledi.

BAŞSAVCI DURSUN: “İLETİŞİME AÇIĞIZ”
Baro heyetinin bu nazik ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten Başsavcı Lütfi Dursun Sakarya’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ettiği konuşmasında “Ülkemizin bu güzel ilinde hep birlikte çok daha güzel, çok daha huzurlu bir Sakarya için çalışacağız. Bu süreçte iletişime her zaman açığız. Konuşacağız, müzakere edeceğiz ve ortak akıl doğrultusunda hareket edeceğiz.”diyerek nazik ziyaretleri için Başkan Kazan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.