Yürüyüşe Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan ile birlikte Tekirdağ Barosu Başkanı Av. Erhan Sezer, Tekirdağ Barosu önceki dönem Başkanı ve TBB Önceki Dönem Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler,  Tekirdağ Barosu önceki Başkanı Av. Huriye Altay Erol, Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Artvin Barosu Başkanı Av. Ali Uğur Çağal, Bursa Barosu Başkanı Av. Gürkan Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  1990-1995 dönem Bursa Baro Başkanı Av. Yahya Şimşek,  1996-1999 dönem Bursa Baro Başkanı  ve 2013-2017 dönem TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Arabacı, 2002-2008 dönem Bursa Baro Başkanı Av. Asude Şenol, önceki dönem Gaziantep Barosu Başkanı Av. Bektaş Şarklı ve çok sayıda Avukat katıldı.

BAŞKANLARA SEVGİ SELİ

Başkan Kazan ve beraberinde Baro Başkanlarını, mola alanında CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve İl Başkanı Ayça Taşkent karşıladı. Halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile alana giren Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan'a ve beraberinde Baro Başkanlarından oluşan heyete ilgi büyüktü.



Kendilerini karşılayan kalabalık guruba teşekkür eden Başkan Kazan "Büyük bir iş yapıyorsunuz ve biz Barolar olarak, Baro Başkanları ve hukukçular olarak adalet denildiğinde kendimizi ev sahibi hissettik. Sizleri yalnız bırakamazdık. Biriz beraberiz ve buradayız." diyerek duygularını ifade etti.

"BARIŞ, HUZUR VE ADALET İÇİN BURADAYIZ”

Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Kazan: 
"Adalet mülkün temelidir, o yüzden buradayız. Adalet geleceğimizdir, adalet yarın ülkemizde huzur içinde yaşamamızın temelidir, o yüzden buradayız. Çocuklarımız mutlu huzurlu bir ülkede yaşasın istiyoruz, o yüzden buradayız. Yeniden hep birlikte kardeş içinde birbirimize sarılmak istiyoruz, o yüzden buradayız. Kimseyi ayrıştırmadan kucaklamak için buradayız. Artık hukukun egemen olduğu, barış içinde insanların ölmediği üzülüp ağlamadığı bir ülke istiyoruz, o yüzden buradayız. Bundan böyle bu ülkede kimse haksızlığa hukuksuzluğa uğramasın diye buradayız. Demokrasi, hukukun üstünlüğü bizim geleceğimiz, adalet devletimizin temeli, o yüzden buradayız. Bu daha başlangıç, adalet yürüyüşü ve adalet için mücadele burada bitmeyecektir." sözleri ile neden bu yürüyüşe destek verdiklerini açıkladı.



"YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYDUK"

Yürüyüşe destek veren Baro Başkanlarını tek tek takdim eden Başkan Kazan: "Bugün bu meydanda gelecek adına hukuk adına adalet adına yüreğini ortaya koyan, yollara düşen Baro Başkanlarımız ve Avukat arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." sözleri ile meslektaşlarına hassasiyetleri için teşekkür etti. 

BAROLARA ÇAĞRI "GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM"

"Adalet için yürümenin Partisi siyaseti olmaz!" şeklinde konuşan Başkan Kazan, Barolara "Gelin adalet için geleceğimize sahip çıkalım." çağrısı yaptı.
Kemal Kılıçdaroğlu ile dinlendiği karavanda bir süre görüşen Baro Başkanları destek mesajları verdiler. Görüşmenin ardından harekete geçen konvoyda en ön sırada yerlerini alan Başkanlar ve beraberindeki avukatlar "Herkes İçin Adalet" pankartlarıyla Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdüler.