23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Çanakkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu’nun düzenlediği “Çocuk Gözüyle Adalet” konulu resim ve “Doğa Adalet Bekler” konulu edebiyat yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Eserlerin sergileneceği sergi açılışı ve ödül töreni 23 Nisan Pazartesi günü ÇTSO Çanakkale Evi’nde gerçekleşti.

Törene Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Çocuk Hakları Komisyonu Üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, yarışmaların jüri üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyelerin takdim edildiği ödül töreninin ardından Çanakkale Barosu “Çocuk Gözüyle Adalet” Resim ve “Doğa Adalet Bekler” Edebiyat Sergisi açıldı.

ÇOCUKLARA ÖDÜL YAĞMURU

Düzenlenen yarışma kategorilerinden “Çocuk Gözüyle Adalet” konulu resim yarışmasında birinci İpek Defne Genç olurken, “Doğa Adalet Bekler” konulu Edebiyat Yarışmasında 5. – 6. Sınıflarda birinci Ilgın Cemre Kösel, 7. ve 8. Sınıflarda birinci Gözde Gönlügür oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Baro Başkan Yardımcısı Av. İbrahim Cem Erbil, Yönetin Kurulu Üyeleri ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyeleri dağıttı.

Programda jüri üyelerine de armağanlar takdim edildi. Resim yarışması Değerlendirme Kurulu Üyeleri Öğretmenler Muteber Yüğnük, Umut Germeç, Esras Uysal, Ezgi Yemenicioğlu Negir ve Av. Büşra Aksoy, Edebiyat Yarışması Değerlendirme Kurulu Üyeleri Haluk Öztürk, Olcay Balcı, Berna Yılmaz ve Av. Yeşim Şimşek Gür bu anlamlı etkinliğe imza attıkları için takdir topladı.