İSTANBUL (A.A) -  
     Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldığı sırada, basın mensuplarının soruları üzerine, Adalet Bakanlığı Müsteşarı ile görüşmelerinin ''Balyoz Planı'' soruşturması ile kesinlikle bir ilgisi bulunmadığını söyledi. 

     Başsavcı ve başsavcı vekillerinin idari iş yaptıklarını, bu nedenle de Adalet Bakanlığı ve Bakanlık Müsteşarı ile görüşmelerinden doğal bir şey olamayacağını ifade eden Çolakkadı, ''İdari konuları görüşüyoruz. Kesinlikle adli bir şey görüşmeyiz. Soruşturmayla (Balyoz planı iddiaları soruşturması) hiç ilgisi yok. Zaten bizim görüşmemiz 26 Şubat Cuma akşamı oldu, dolayısıyla akşama soruşturmayla ilgili bütün işlemler bitmiş vaziyetteydi. Çoğunluğu zaten Perşembe ve Cumaya kadar bitmişti'' diye konuştu. 

     Bir gazetecinin görüşmeye bir hakimin de katıldığı iddialarını hatırlatması üzerine Çolakkadı, kesinlikle öyle bir şeyin olmadığını ve görüşmede kimsenin bulunmadığını kaydetti. 

     Başsavcı Vekili Çolakkadı, görüşmenin neden otelde yapıldığı sorusuna da ''O doğal, burası kalabalıktı. Kalabalık zamanlarda kimse buraya gelmiyor'' dedi. 

     Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın avukatlarının, sorgudan önce savcının arandığına ilişkin soruya da Turan Çolakkadı, ''Ben başkasını bilemem'' şeklinde yanıt verdi.