Eğitim döneminde, kariyer için veya eğitim ile kariyerini daha iyi yerlere taşıma amacıyla geleceğini düşünüp daha erken yaşta İngilizce eğitimi için kararlarını veren bireyler, öncelikle bulundukları bölgedeki en iyi İngilizce dil eğitimi kurumlarını araştırıyor. Tavsiyeleri dinliyor ve internet üzerinden onlarca sorgu yapıyor diyebiliriz. Neden mi? Çünkü eğitim alacak bireyler zamanını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Verdiği zamanın karşılığını almak, iyi bir İngilizce eğitimi de alarak gerek ulusal gerekse uluslararası sınavlarda derece elde ederek kariyerini daha iyiye tamamlamak herkesin hakkı diyebiliriz.

Ulusal ve Uluslararası İngilizce Sınavı

Dil okulları ulusal ve uluslararası İngilizce eğitim programlarında sadece sınav odaklı değil, sınav sonrasına yönelik çalışmalar da yapmaya başladı. Çünkü bireyler sadece sınav için bir eğitim almak yerine daha geniş kapsamlı, daha avantajlı eğitim veren kurumları tercih ediyor. Bu durumda da kurumların kendilerini geliştirmesi, farklı avantajlar sunması ve deneyimli ekibi ile sektörde öncülük ederek farklılık yaratması gerekiyor. Çünkü kursiyerlerin beklentileri bunlar!

Bursa, Denizli ve İzmir İngilizce Kursu kampüsleriyle Türkiye’nin en köklü dil okulları arasında yer alan Akademik Batı Dilleri, “Nitelikli kurum nitelikli öğrenci” sloganıyla kursiyerlerini ulusal veya uluslararası sınavlara hazırlarken sınav sonrasını da düşünerek daha kapsamlı bir eğitim sunuyor.

İngilizce Konusunda Deneyimli Eğitim Kadrosu

Öğrencilerin en çok rağbet gösterdiği dillerin başında şüphesiz ki hepimizin de bildiği gibi İngilizce gelmekte. Hatta öğrenciler diyerek kısıtlamamak gerekir çünkü günümüzde işadamlarından satış personellerine kadar birçok sektör İngilizce öğrenerek kariyerini daha iyi noktalara taşımak istiyor. Hal böyle olunca da İngilizce eğitiminde her daim deneyimli ekibimi ile çalışan Akademik Batı Dilleri, kursiyerlerini seçmiş olduğu programa göre en iyi şekilde hazırlıyor ve konuşma kulüpleri avantajı sayesinde de kursiyerlerin birebir birbirleriyle konuşarak hem telaffuzu hem de anlamayı kolaylaştıracak yenilikler ile sektöre öncülük ediyor diyebiliriz.

“Nitelikli Kurum Nitelikli Öğrenci”

Akademik Batı Dilleri, İngilizce UZEM üzerinden tüm Türkiye’ye online video eğitim setleri sayesinde dil programlarını sunabiliyor. Sadece Bursa, Denizli ve İzmir İngilizce Kursu kampüslerinde değil dediğimiz gibi internet üzerinden de uzaktan eğitim hizmeti bulunmaktadır.

Bunun yanı sıra kaliteli eğitim ve avantajlı hizmetler göz önünde bulundurulduğunda kurs programı ücretlerinin rakiplerine göre daha da avantajlı olması Akademik Batı Dilleri’ni Bursa, İzmir ve Denizli’de en çok tercih edilebilir bir dil okulu haline getirmiştir. Avantajlarını, hizmetlerini ve alternatif eğitim tekniklerini göz önünde bulundurursak Akademik Batı Dilleri Dil Okulu’nun oldukça ekonomik bir eğitim verdiğini söyleyebiliriz.

Daha Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçin!

Akademik Batı Dilleri’ne ait kurs programları, haberler ve detaylar için aşağıdaki web adresini ziyaret ederek detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

www.akademik.com.tr