OLAY bu sabah 07.15 sıralarında Merkez Selçuklu İlçesi Işıklar Mahallesi Duranbey Sokakta meydana geldi. Avusturya’dan emekli olan ve iki yıl önce Türkiye’ye kesin dönüş yapan Mehmet Karasu (60), komşuları tarafından oturduğu apartmanın önünde kanlar içerisinde bulundu. Karasu hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

Eşi Elmas Karasu ile birlikte 5 katlı apartmanın ikinci katında oturduğu öğrenilen Mehmet Karasu’nun dairesinde araştırma yapmak isteyen polis, zile basmasına rağmen içerden çıkan olmadı. Bunun üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Merdiven ile balkona çıkan ve içeriye giren polis, Elmas Karasu’yu oturma odasında boynunda bıçak saplı ve kanlar içinde bulnud. Sağlık ekipleri tarafından yapılan muayene sonrası sırtında da bıçak darbeleri bulunduğu tespit edilen Elmas Karasu’nun öldüğü belirlendi.

EVDEN BAĞRIŞMA SESLERİ GELMİŞ
4 çocuğu bulunan Karasu çiftinin sürekli kavga ettikleri öne sürülürken, evin içerisinde yapılan incelemede antidepresan haplar bulundu. Komşuları sabah saatlerinde Karasu çiftinin bulunduğu daireden bağrışma seslerinin geldiğini ileri sürdü. Elmas Karasu’nun 15 gün önce umreden geldiği öğrenildi.
Mehmet Karasu’nun eşini bıçaklayarak öldürdükten sonra balkondan atlayarak intihar ettiği ihtimali üzerinde durulurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hürriyet