Yenişehir ilçesinde İnönü Bulvarı Müftü Deresi yanındaki yürüyüş yolunda iki kişi tarafından bıçak zoruyla telefonunun alındığını öne süren B.G. polise başvurdu.    

Ekipler tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen B.G. burada ifade verdi.    

Olay yerinin yakınlarında çalışma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheli gördükleri kişilerin kimlik kontrollerini yaptı. Ekipler üzerilerinden kimlik çıkmayan ve yanlarında bıçak bulunan iki kişiyi, kimlik tespitlerinin yapılması için bölgeye en yakın olması nedeniyle aynı polis merkezine götürdü.    

Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’nde ifade verirken içeri giren iki şüpheliyle karşılaşan B.G., "Beni bıçaklayan ve telefonumu alan şahıslar bunlardır" diye bağırmaya başladı ve gaspçılara tepki gösterdi.    

Teşhis üzerine gasp iddiasıyla gözaltına alınan şüphelilerin yapılan kimlik tespitlerinde, gasp suçundan çok sayıda kaydı bulunan Erol Can H. (30) ile Mustafa Z. (21) olduğu belirlendi.    

Detaylı inceleme sonucunda B.G'yi gasp ettiği de ortaya çıkartılan zanlılar, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.   

Hürriyet