Başkan Kazan’ı makamında ziyaret eden 2. İdare Mahkemesi Başkanı Cihan Önal Sakarya’da görev yaptığı süre boyunca Baro ile uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek: “Sakarya çok güzel bir şehir. Bu şehrin insanlarına hizmet etmekten mutluluk duydum. Bu süre zarfında da baro ile ortak paydamız adalet ve hukuk doğrultusunda uyum ile çalıştık.” şeklinde konuştu.

Her zaman adaleti ve hukuku savunan bir Baro olduklarını belirten Başkan Kazan: “Bizler adaletin tesisi için çalışıyoruz.  Toplumun huzuru ve barışı için sorumluluklarımız çok büyük. Yargıya güven ve hukuk güvenliği çok önemli. Baroların kanundan almış olduğu insan haklarını koruma yetkisi de bu huzurun sağlanmasında bize düşen sorumluluklar arasında.  Sizin şahsınızda tekrar bu konuya dikkat çekmek istiyorum çünkü insan haklarını, çevreyi, doğayı, hatta hayvanları koruma adına açılan davalarda adı hiç duyulmamış derneklerin müdahillikleri kabul edilirken biz baroların kamu yararına müdahil olma talepleri reddediliyor.  Mahkemelerimizin bir an önce bu yanlıştan dönmelerini bekliyoruz.” dedi. 

2. İdare Mahkemesi Başkanı Cihan Önal’a nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kazan günün anısına kendisine “Adalet Saati” takdim etti. İlimize sunmuş olduğu hizmetler için de Cihan Önal’a teşekkür eden Başkan Kazan, yeni görevinde başarılar diledi.