Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başta Fatih Kumkapı olmak üzere Bağcılar ve Küçükçemece’nin de aralarında bulunduğu 11 ilçedek önceden belirlenen 50 adrese saat 02.00 sıralarında uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri ve itfaiye ekipleri de katıldı.

 OPERASYONA HAVADAN ’DRONE’ DESTEĞİ
Operasyona kapsamında Kumkapı'da Katip Kasım Mahallesi’nde önceden belirlenen birçok adrese baskın yapan polis ekipleri evlerde, dükkanda ve bir otelde aramalar yaptı. Aramalara havadan ’Drone’ aracı ve polis helikopteri de destek verdi.  Özel eğitimli 2 narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramalarda baskın yapılan evlerin çatıları ve bahçeleri didik didik arandı.

 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Polis ekipleri Hadımodaları Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmandaki bir daireye baskın yaptığı sırada kaçmaya çalışan 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Dairede yapılan aramalarda ise bir adet pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.
Polis ekipleri ayrıca Bağcılar, Göztepe Mahallesi 2338. Sokak'taki bir apartmana ve Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Kartal Sokak'taki bir binaya da baskın düzenledi. Operasyonlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.


Hürriyet