D.S., 1 Aralık gecesi arkadaşlarıyla Nişantaşı'ndaki bir bara gitti. Saat 04.30 sıralarında bardan ayrıldı. Taksiye binmek için Cevahir Caddesi'nden otobüs duraklarına doğru giden 42 yaşındaki D.S'nin yanına yaklaşan 25 yaşlarındaki kişi, bıçakla tehdit etti. 
Elindeki bıçağı D.S.'ye dayayan kişi, "yürümeye devam et" dedi.

19 Mayıs Mahallesinde bir parka geldiklerinde D.S bıçak tehdidiyle tecavüze uğradı. D.S.'nin şikayeti üzerine Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araştırma başlattı. Olayın yaşandığı bölgedeki 100 kameradan 90 saatlik görüntü toplandı. İzlenen görüntülerde şüphelinin F.A olduğu belirlendi. F.A.,(31) olaydan 6 gün sonra gözaltına alındı. Güvenlik kamera kayıtlarında, F.A.'nın sabaha karşı, D.S. ile yürüdüğü görülüyor. Parka girildikten 1 dakika sonra F.A parktan çıkıyor ve farklı bir noktadan tekrar parka giriyor. 

SUÇLAMALARI REDDETTİ
Cinsel saldırı ile ilgili sorgulanan F.A, suçlamaları kabul etmeyerek, "Osmanbey Metrosunda yürürken rastladım, ağlıyordu. Yanına yaklaşarak sorun olup olmadığını sordum. Bana 'Param yok, eve gidemiyorum' dedi. Ben de param olmadığını, günün ağarmasını beklersek ailemden alıp vereceğimi söyledim. Gün ağarana kadar oturabileceğimiz bir yer olmadığı için parka gittik" dedi.

'SESİNİ ÇIKARIRSAN BUNU SOKARIM'
D.S.'nin ise ifadesinde, "Belime sivri bir cisim dayadı. Sesini çıkarırsan bunu sokarım" dediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye gönderilen şüpheli F.A. tutuklandı.

Hürriyet